luxe appartement Curacao bij wereldberoemde pontjesbrug

Omschrijving

Zie omschrijving

04 Aug. 2014, 13:35:38

1454 x

Op vakantie naar of tijdelijk wonen op de eyecatcher van Curaçao met het mooiste uitzicht dat u zich kunt bedenken!
Wij hebben hier 2 gemeubileerde en gestoffeerde luxe appartementen op de derde etage voor bepaalde tijd of vakantie te huur.
De appartementen zijn geschikt voor 4 personen, hebben twee grote slaapkamers en zijn voorzien van twee badkamers, beide badkamers hebben naast de inloop douchecabine ook een wastafel en een toilet. Beide appartementen zijn goed uitgerust met wasmachine, droger, afwasmachine, keramische kookplaat met oven, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. Grote brede koelkast met groot diepvriesvak. Grote LCD T.V. met o.a. Nederlandse zenders en BVN. Appartement 1 heeft in de kamer een openslaande pui met balkonfunctie en aan de slaapkamer een groot balkon beide met uitzicht op zee, haven, pontjesbrug, Otrabanda en de Megapier voor cruiseschepen. Lift aanwezig. Airco aanwezig. De kamer heeft naast airco een grote plafondventilator. De slaapkamers plafondventilatoren. Appartement 2 heeft alleen een balkon aan de kamer met het zelfde uitzicht als appartement 1.
Geschikt zowel voor vakantie als wel voor mensen die langere tijd op Curacao gaan werken, ook voor arts assistenten. Ziekenhuis op 10 minuten loopafstand.
appartement 2 kan voor 1 jaar of korter of langer verhuurd worden.

Ligging
De appartementen ( grote witte gebouw ) liggen direct aan de monumentale en veilige Handelskade, bekend van de kleurige gebouwen die zo kenmerkend zijn voor Curaçao, hartje centrum Willemstad met zijn leuke winkels , vele terrassen en vele restaurantjes in de naaste omgeving. U hebt een fenomenaal uitzicht op de zee, haven, pontjesbrug, Otrabanda en de mega pier voor cruiseschepen.

De huurprijs:

Voor vakantie:
Appartement 1 : de maanden juni ,juli , augustus Euro 625,00 per week voor 2 personen, Euro 675,00 voor 4 personen, september oktober Euro 675,00 per week voor 2 personen, Euro 725,00 per week voor 4 personen. Vanaf 1 november – 1 juni Euro 750,00 per week voor 2 personen Euro 850,00 per week voor 4 personen. Verplichte schoonmaakkosten Euro 40,00 Laken en handdoeken pakket Euro 15,00 per 2 personen. Alles ruim aanwezig. In de zomermaanden bij huur langer dan 3 maanden Euro 1.750,00 p/m excl. elektra, water

Appartement 2: Euro 50,00 per week voordeliger.
In de zomermaanden bij huur langer dan 3 maanden Euro 1.650,00 p/m excl. elektra, water

Appartement 2 kan ook voor 1 jaar of langer gehuurd worden!!
Huurprijs Naf 3.750,00 of Euro 1.650,00 p/m excl. elektra en water en TDS (T.V)

Wi-Fi aanwezig
Op verzoek stuur ik u meer foto's


Foto's

Vakantiehuizen | Overige luxe appartement Curacao bij wereldberoemde pontjesbrugVakantiehuizen | Overige luxe appartement Curacao bij wereldberoemde pontjesbrug

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op