Te huur: vakantiewoning aan de Tamanoeastraat # 7

Omschrijving

Zie omschrijving

24 Jan. 2018, 21:02:40

592 x

Te huur: woning aan de Tamanoeastraat #7 voor €100,- per week.
Bent u op zoek naar een mooie, nette en compleet gemeubileerde vakantiewoning? Dan zal deze woning met een gezellig uitzicht u niet teleurstellen.

Indeling
Beneden vindt u de keuken, eetkamer en een trap die toegang geeft tot de bovenverdieping. Hier vindt u een ruime woonkamer, bad, toilet en 3 slaapkamers waarvan 2 voorzien van een bed. De grote slaapkamer met airco. Het balkon is bereikbaar via de woonkamer. Daarnaast is er een garage en tuin.

Bereikbaarheid
De Tamanoestraat ligt in de woonwijk Latour. De openbaar vervoersvoorzieningen zijn goed. U bent met lijnbus 7 of PL bussen gemakkelijk in de binnenstad van Paramaribo.

De woning staat tegenover het politiebureau Latour. WI-FI aanwezig.

Bent u geïnteresseerd? Bel met Evelien of Uraida op het telefoonnummer (0597) 8597749 resp. (0597) 8829419

Foto's

Paramaribo Te huur: vakantiewoning aan de Tamanoeastraat # 7Paramaribo Te huur: vakantiewoning aan de Tamanoeastraat # 7Paramaribo Te huur: vakantiewoning aan de Tamanoeastraat # 7Paramaribo Te huur: vakantiewoning aan de Tamanoeastraat # 7Paramaribo Te huur: vakantiewoning aan de Tamanoeastraat # 7Paramaribo Te huur: vakantiewoning aan de Tamanoeastraat # 7Paramaribo Te huur: vakantiewoning aan de Tamanoeastraat # 7Paramaribo Te huur: vakantiewoning aan de Tamanoeastraat # 7Paramaribo Te huur: vakantiewoning aan de Tamanoeastraat # 7Paramaribo Te huur: vakantiewoning aan de Tamanoeastraat # 7

Aangeboden door

Charita
Ma-Retraite, Paramaribo

Alle advertenties van deze verkoper

Biedingen

  • Er zijn nog geen biedingen

Neem contact op