Meldt u direct aan...

INDIEN U EEN EIGEN WEBSITE HEBT... MAG U GEEN ADVERTENTIE PLAATSEN ZONDER TOESTEMMING VAN ONS!  ZONDER TEGENBERICHT WORDT UW ADVERTENTIE VERWIJDERD!!!!

BELANGRIJK BERICHT!! KOOP GEEN SMARTPHONE VIA DEZE WEBSITE IN HET BUITENLAND!! DOE GEEN ZAKEN MET LENINGEN DIE U KUNT KRIJGEN..

U BENT GEWAARSCHUWD!! HET ZIJN ALLEMAAL OPLICHTERS EN WIJ DOEN ONS BEST OM ADVERTENTIES TE VERWIJDEREN.WIJ ZIJN NIET AANSPRAKELIJK...

DANK U! 

 Simpel en Makkelijk een advertentie GRATIS plaatsen.

Je moet eerst een paar eenvoudige stappen doen en dan heb je de mogelijkheid om advertenties zelf te plaatsen en te beheren (aanpassen of te verwijderen).

1) Klik hier om je te Registreren.

2) Na het registreren moet je je account activeren. Je krijgt van ons een e-mail gestuurd en in de mail is er link en daarop moet je klikken om je account te activeren.

3) Als je account is geactiveerd kan je dan inloggen op de website met de gebruikersnaam en wachtwoord dat jezelf hebt aangemaakt bij de registratie. Het login scherm bevindt zich op de voorpagina aan de linkerkant.

4) Als je bent ingelogd klik je op Advertentie Plaatsen. Je komt daarna op de pagina waar je een GRATIS advertentie kan plaatsen.

5) Als je een je advertentie wilt aanpassen of verwijderen kan dat ook door te klikken op "Mijn advertenties" (eerst inloggen). Let op: Je hebt alleen rechten om jou eigen advertenties aan te passen of te verwijderen.

6) Lukt het niet? Mail ons via ons contactformulier en wij helpen u graag verder.

Marktplaats Suriname

Aanmelden

(U dient uw email adres te valideren.)

Man Vrouw

Maandelijke nieuwsbrief?
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.